Publicacions

Inici / Publicacions / Notícies

Demà divendres, la cursa Quilòmetres de Solidaritat amb Save the Children

Demà divendres, amb motiu del Dia Internacional de l’Esport per al Desenvolupament i la Pau (6 d’abril), a l’escola durem a terme la CURSA SOLIDÀRIA col·laborant amb l’ONG SAVE THE CHILDREN.

Molt més que una activitat esportiva, la cursa Quilòmetres de Solidaritat permet treballar la defensa i promoció dels Drets de la Infància dins i fora de l'aula. A través de les activitats didàctiques les alumnes i alumnes coneixen més de prop la situació que milions de nenes i nens de països més desfavorits viuen diàriament.

Mobilitzar-se i lluitar per defensar els seus drets és l'objectiu de la cursa que els centres educatius organitzen. Cada quilòmetre recorregut compte per arribar a la meta: aconseguir que totes les nenes i nens del món tinguin assegurat el compliment dels seus drets. Es tracta de sensibilitzar i recaptar fons per defensar els drets d'altres nenes i nens en una situació més vulnerable.

Les curses solidàries es realitzaran el proper divendres 7 d'abril durant el matí. A les imatges adjuntes a sota, podreu visualitzar els recorreguts i horaris per curs.

 

Més informació a la web de Save the Children..