Bloc d'activitats

Inici / Bloc d'activitats
Visita al Museu del Càntir

Els alumnes de 4t de primària vam fer una visita al Museu del Càntir d'Argentona. Aquesta excursió va tenir dues parts, la visita al museu i la realització d'un taller amb fang. Ens van explicar el procés d'elaboració de diferents peces de ceràmica i vam experimentar amb les nostres mans com fer un petit gerro amb un torn. L'experiència va...

WELCOME TO THE WINTER MUSEUM!

Hello families! We are working things about WINTER: weather, clothes, landscapes...with many games and activities! This is a cooperative task! Enjoy it!

Guess Who

Famílies! Gràcies per deixar-nos els jocs de "Guess Who?". Els alumnes desegon us estem molt agraïts perquè ens ho hem passat molt bé! Hem après com descriure personesd'una manera molt divertida. Thank You so much!! Aquí ens podeu veure jugant amb els companys!

DIJOUS GRAS, FESTA GROSSA!

Avui dijous gras hem gaudit d'una desfilada espectacular. Hem ballat, hem cantat, hem saltat, hem rigut... tot lluint les disfresses que hem portat de casa. EL Rei Carnestoltes ha estat amb nosaltres i ens ha citat per demà a la rua. Visca la gresca i la xerinola!!!   IMATGES

Visca la gresca!

Hola a tothom! El Rei Carnestoltes, Rei dels poca-soltes ens ha demanat que tots i totes vinguem avui a l'escola amb uns pentinats ben divertits i...voleu veure el resultat? Cliqueu aquí per veure quins pentinats han portat els nens i nenes!