Publicacions

Inici / Publicacions / Bloc d'activitats / Casal d'estiu 2019 (Principal)

Casal d'estiu 2019 (Principal)

Els homes de cromanyó ens han fet una visita i ens han ensenyat una dansa molt divertida. A p3 ens hem animat a fer un mural rupestre tot pintant amb les mans! Ens ha quedat ben maco, oi?

Els més petits hem gaudit d’un dia d’allò més refrescant a les piscines de Cardedeu!

La setmana passada els nens i nenes de 3r de primària vam fer el nostre propi mosaïc, imitant els que feien els egipcis i romans de l'època antiga. Mitjançant retalls quadrats d'aironfix de diferents colors vam anar composant el nostre disseny. Van quedar súper originals!!!

 
 Dijous passat els alumnes de 3r, 4t, 5è i 6è van anar al BDN Climb! Van estar escalant parets d'allò més inclinades, i fins i tot van deixar-se caure des de molt amunt!

Els alumnes de 1r i 2n tampoc van quedar-se a l'escola, sinó que van anar a voltar pel Passeig de Badalona, van arribar fins al Pont del Petroli, i van fer un munt d'activitats a la platja!


 Els de P5 volíem observar les estrelles, i per això hem fet un taller per construir un telescopi.

 El divendres passat, tots els infants de l'escola van representar unes danses i balls populars d'allò més diversos i entretinguts per complaure al Rei i la Reina del MinguiRegne!


 A l’escola Minguella s’ha avançat el carnaval! Els més petits ens hem vestit ben elegants i hem sortit a desfilar per totes les classes. Oi que fem patxoca? 


 

Els nens i nenes de primer han fet una manualitat sobre els vaixells dels pirates. Amb la seva mà han fet el casc del vaixell i després han afegit les veles i unes boletes de paper pinotxo per a cobrir el cel. S'ho han passat d'allò més bé!

Ens despedim dels monitors i monitores que ens han acompanyat aquestes quatre primeres setmanes de casal. Però, no poden marxar sense ensenyar a tots els nens i nenes una de les seves dances preferides. Tothom a imitar-los!!
 

La XERINGADA ja ha arribat! Aquesta última setmana no parem. Dimecres pel matí tots els historiadors/es vam pujar al pati de dalt i vam fer una guerra de colors. Mireu com vam acabar i com vam gaudir!

Ja som a l’última setmana i això de no parar ens ha fet venir gana! A p3, p4 i p5 hem preparat un pastís per llepar-nos els dits. No hem deixat res al plat!

Últim dia de casal i volem fer una gran festa! Per això, tots els historiadors de Minguitemps, de petits a grans, hem passat pel canó d'escuma. Però a diferència de l'any passat, amb una sorpresa especial: ESCUMA DE COLORS! Mireu que divertit i com hem acabat tots i totes.


.